1. Download først Google Autentificering eller en anden autentificerings-app til din smartphone:

2. Log ind på din Roger-konto og gå til Indstillinger > Sikkerhed.

3. Tilføj din Roger-konto til autentificerings-appen. Dét kan du gøre på to måder:

• Brug appen til at tage et billede af stregkoden.
  • Indtast manuelt den 16-cifrede kode (som også er din gendannelseskode).

4. VIGTIGT! Gem din gendannelseskode
Gem den 16-cifrede kode (din gendannelseskode), og opbevar den et sikkert sted. Hvis du mister din telefon eller nulstiller den, skal du bruge denne 16-cifrede kode for at kunne tilgå din Roger-konto igen!

5. Generér den første kode med autentificerings-appen
Autentificerings-appen vil nu generere en tilfældig, sekscifret engangskode, som du skal bruge for at tilgå din Roger-konto. Indtast den genererede, sekscifrede kode i skrivefeltet og klik "Slå 2FA til".

Det var dét! Fra nu af, hver gang du logger ind på din Roger-konto, vil du blive bedt om både at indtaste dit password og derefter en tilfældigt genereret sekscifrede kode for at kunne tilgå din Roger-konto.