1. Vælg Indstillinger i sidemenuen til venstre, og klik derefter Betalingsindstillinger. Du vil nu se en oversigt over alle dine betalingsmetoder. Klik på knappen Tilføj betalingsmetode i højre side af siden.

2. Vælg nu, hvilken type betalingsmetode du ønsker at tilføje.

3. Indtast herefter oplysningerne for den valgte betalingsmetode. Klik herefter på knappen Tilføj for at bekræfte tilføjelsen af betalingsmetoden.

4. Du vil nu se, at den netop tilføjede betalingsmetode er synlig i listen over betalingsmetoder.

• Du kan slette en betalingsmetode igen ved at klikke på det lille skraldespandsikon i højre side af listen ud for betalingsmetoden. Du kan også navngive en betalingsmetode ved at klikke på det lille blyantikon i højre side af listen ud for betalingsmetoden.
  • Du kan også tilføje en ny betalingsmetode direkte fra din oversigt over udgifter ved at klikke på det lille blyantikon ved siden af en regnings betalings
    metode: