NB. Denne artikel tager udgangspunkt i Rogers web-app, men trinene er de samme, hvis du bruger Roger til smartphone - layoutet er bare lidt anderledes.

1. Klik på menupunktet Medarbejdere i venstremenuen.

2. Du befinder dig nu i menuen Medarbejdere under dine indstillinger. Her kan du både se og redigere nuværende medarbejdere og invitere nye medarbejdere til kontoen. Klik på knappen Inviter medarbejdere i højre side af siden.

3. Der åbnes nu et vindue, hvor du kan indtaste den ønskede medarbejders oplysninger. Du skal desuden vælge medarbejderens rolle og tilladelser her (disse kan også ændres senere). Læs mere om medarbejderroller og -tilladelser her

Indtast medarbejderens emailadresse og navn, vælg tilladelser efter behov, og klik derefter Gem for at fortsætte.

• NB: Hvis medarbejderen allerede er tilmeldt Roger, så anbefaler vi, at du indtaster den samme emailadresse, som medarbejderen oprindeligt tilmeldte sig med. Så vil medarbejderen kunne tilgå virksomhedskontoen via sit allerede eksisterende login.

4. Du kan nu se, at den nyligt inviterede medarbejder står på listen over medarbejdere.

• Hvis du senere ønsker at ændre medarbejderens oplysninger, rolle eller tilladelser, skal du klikke på de tre prikker ud fra medarbejderen i højre side af listen.