NB. Denne artikel tager udgangspunkt i Rogers web-app, men trinene er de samme, hvis du bruger Roger til smartphone - layoutet er bare lidt anderledes.

1. Find regningen, du vil flytte, under Regninger i sidemenuen på din personlige konto, og klik på de tre prikker i øverste højre hjørne af regningen. Vælg herefter Migrér regning fra menuen:

2. Vælg nu, hvilken virksomhedskonto du ønsker at flytte regningen til fra rullemenuen i det nyligt åbnede vindue, og klik på Migrér for at flytte regningen (læg mærke til, at dette ikke kan ændres igen):

Regningen kan nu findes i den valgte virksomhedskontos oversigt:

Læg mærke til, at der ikke er blevet foretaget nogen ændringer ved regningen i forbindelse med overførslen. Regningen vil dermed blive betalt via virksomhedskontoen med virksomhedskontoens standard betalingsmetode.