Roger for virksomheder

Disse artikler kan lære dig at bruge Roger til at håndtere din virksomheds regninger.

Mads avatar Christian Rasmussen avatar
8 artikler i denne samling
Skrevet af Mads og Christian Rasmussen
Lær at bruge Roger som virksomhed

Sådan inviterer du en medarbejder til din virksomhedskonto

I denne artikel viser vi, hvordan du invitere en medarbejder til din virksomhedskonto.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Sådan opretter du en ny virksomhedskonto

Hvis du har flere virksomheder, kan du nemt oprette en virksomhedskonto for hver virksomhed. Se her, hvordan du gør.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Sådan tilføjer du betalingsmetoder til din virksomhedskonto

Du kan altid tilføje flere betalingsmetoder til din virksomhedskonto til at betale din virksomheds regninger.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Alt om regler

Lær, hvordan du bruger regler til automatisk at udpege godkendere og til automatisk at udføre handlinger i Roger.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Lær at bruge Roger Workflow

Læs her, hvordan du bruger Roger Workflow til at automatisere mere end bare godkendelse af betalinger.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Roller og tilladelser for medarbejdere

Her finder du en grundig oversigt over de forskellige roller og tilladelser for medarbejdere på en virksomhedskonto.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Sådan flytter du dine regninger fra din private konto til din virksomhedskonto

Hvis du ønsker at flytte en regning fra din private konto til din virksomhedskonto, kan du nemt flytte dem til din virksomhedskonto.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvad betyder en primær afdeling?

Denne artikel beskriver, hvordan du benytter primære afdelinger i Roger.
Christian Rasmussen avatar
Skrevet af Christian Rasmussen
Opdateret for mere end en uge siden