Som du kan se på Rogers hjemmeside, bruger vi domænet .ai, som er en populær forkortelse for Artificial Intelligence (Kunstig Intelligens). Med .ai understreger vi, at Rogers funktioner bygger på udviklingen af teknologi, der selv kan tænke, og som derfor bliver bedre og bedre til at hjælpe dig med dine regninger, jo mere du bruger den. Smart!

Fun fact: Sjovt nok er .ai også et registreret domæne for det britisk oversøiske territorium Anguilla. Roger.ai, Inc. har dog ingen forbindelse til Anguilla - hverken juridisk eller forretningsmæssigt.