1. Gå til Indstillinger > Betalingsindstillinger, og klik på knappen Tilføj betalingsmetode i højre side af skærmen.

2. Vælg Bank i vinduet, som åbnes.

3. Du skal nu vælge den bank, som din virksomhed har konto i. Du kan finde banken ved at scrolle ned i listen eller ved at bruge søgefeltet i toppen af vinduet. Klik på din bank for at fortsætte.

4. Du skal nu vælge bankkontoens navn og indtaste kontoens registrerings- og kontonummer. Klik på Forbind, når du har indtastet oplysningerne.

Alt efter, hvilken bank du du, ser resten af processen lidt forskellig ud. Vi sender en email til dig med flere detaljer om, hvordan du færdiggør opkoblingen af din bankkonto.