Du kan betale dine regninger med Roger på tre måder:

1. Tag et billede af papirregning med Roger til smartphone

Tag et billede af en fysisk papirregning med Roger til iOS og Android. Regningen vil derefter blive tilføjet til din virksomheds Roger-konto.

2. Modtag din elektroniske regning på din RogerAddress

Videresend selv eller lad en leverandør sende en regning som PDF-, JPG- eller PNG-fil direkte til din virksomheds unikke RogerAddress, som automatisk oprettes i forbindelse med, at du tilmelder din virksomhed til Roger. Regningen vil derefter blive tilføjet til din virksomheds Roger-konto.

3. Tilføj din regning på din konto på Rogers hjemmeside

Tilføj en regning som PDF-, JPG- eller PNG-fil via Rogers web-app hjemmeside ved at klikke på Tilføj udgift på dashboardet (startsiden på din Roger-konto). Du kan derefter tilføje en regning ved enten at vælge den fra en mappe på din computer eller trække filen til siden i din browser.