Roger er tilgængelig på iOS, Android og web og henvender sig både til bogholdere og til virksomheder

Roger er en app til web og smartphone, som bygger på en ambition om at gøre det nemt, sikkert og bekymringsfrit for dig og dine medarbejdere at automatisere virksomhedens kreditorbogholderi og at håndtere virksomhedens udgifter.

Når du har oprettet en Roger-konto til din virksomhed, skal du tilføje en eller flere betalingsmetoder kontoen til at betale virksomhedens regninger med. Herefter kan du begynde at tilføje virksomhedens regninger til Roger - via smartphone, web eller email - hvorefter Roger analyserer alle vigtige oplysninger om regningen. Når regningen er blevet analyseret, vil den automatisk blive konteret og betalt med den valgte betalingsmetode med de betalingsoplysninger, der står trykt på regningen.

• Du kan også invitere medarbejdere til kontoen og opsætte godkendelsesregler, der automatisk afkræver godkendelse fra en eller flere medarbejdere, før en betaling kan gennemføres.
  • Du kan også opsætte workflow-regler, som automatisk udfører en række handlinger i Roger alt efter, hvilken udgift der tilføjes til kontoen i Roger.
  • Du kan også lade dine leverandører sende regninger til dig direkte i Roger via din virksomheds unikke RogerAddress.
  • Du kan også tilføje kvitteringer fra medarbejderudlæg og andre køb i virksomheden til Roger.
  • Og meget mere...

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på support@roger.ai, hvis du har nogen spørgsmål, eller bliv medlem af vores community på Slack hér 💜