Pay gør det muligt for dig at bruge Roger til at betale din virksomheds regninger via Roger til iOS, Android og web - det er nemt, hurtigt og sikkert! I stedet for at skulle betale dine regninger via netbank kan du bruge Roger til at få regningerne ud af verden på ingen tid.

Som udgangspunkt er Pay altid slået til på din Roger-konto, hvilket betyder at alle regninger, som bliver tilføjet til kontoen, automatisk bliver betalt på dén forfaldsdato, som står på regningen. Du kan efterfølgende selv vælge en anden betalingsdato, hvis du ønsker det.

Pay bruger som udgangspunkt betalingskort til at betale dine regninger. I løbet af efteråret 2018 begynder vi langsomt at åbne op for muligheden for at kunne tilkoble erhvervsbankkonti til virksomhedskonti i Roger, så du kan betale dine regninger direkte via din bankkonto.

• Du kan læse mere om, hvordan du kan betale en regning med Roger hér.