Ligesom du kan importere din kontoplan fra e-conomic til Roger i form af kategorier, kan du nu også importere dine projekter og omkostningsnumre og bruge dette i bogføringen!

Dette sættes op i Roger ved hjælp af lister og labels

Du kan administrere lister og labels under Indstillinger > Lister. Her finder du også dine kategorier og afdelinger, som begge er eksempler på lister (disse er oprettet på din virksomhedskonto som standard).

Så hvad er en liste?

• En liste er en samling af labels. Dine kategorier er f.eks. en liste, der indeholder en samling af kategorier, hvor hver kategori er en label.

Opsætning af lister og import af projekter og omkostningsnumre

Herunder følger en vejledning til opretning af lister med henblik på import af projekter og omkostningsnumre. Hvis du skulle ønske at oprette en anden liste til et andet formål kan du oprette så mange lister med så mange labels, du vil. Pt. kan Roger dog kun importere kategorier, projekter og omkostningsnumre fra e-conomic, så alle andre lister og labels kan du kun bruge manuelt.

1. Opret lister

For at importere dine projekter og omkostningsnumre fra e-conomic, skal du oprette to lister med navnene "Projekter" og "Omkostningsnumre" ved at klikke på + til højre for menupunktet Lister under din virksomhedskontos indstillinger.

• For at importere dine projekter og omkostningsnumre behøver du ikke selv oprette nogen labels i disse to lister, da de jo automatisk bliver importeret fra din e-conomic-aftale.
  • Når du opretter en liste, kan du vælge, om labels i denne liste skal have samme farver eller forskellige farver (som du selv kan vælge). Dette er udelukkende en kosmetisk indstilling, som du evt. kan slå til for bedre at skelne mellem forskellige labels.

2. Importér fra e-conomic

Under overskriften Projekter i opsætningen af integrationen til e-conomic (læs mere om integrationsopsætningen hér) skal du nu importere dine projekter og omkostningsnumre fra e-conomic til de nyligt oprettede lister i Roger. Du skal også vælge et standard omkostningsnummer i samme omgang.

Gem herefter integrationen igen.

3. Bogfør med lister og labels

Når du herefter ser en regning i udvidet visning og i bilagsvisning på dit dashboard, vil to nye rullemenuer være synlige ved siden af notefeltet, hvor du kan vælge mellem de importerede projekter og omkostningsnumre:

Rullemenuerne fungerer på samme måde som rullemenuerne for kategorier og afdelinger, så du skal bare vælge de rigtige labels fra rullemenuerne for at bogføre en regning med projekt og omkostningsnummer i e-conomic.

• Bemærk desuden, at du kun kan importere åbne projekter og omkostningsnumre fra e-conomic, og at navne på projekter og omkostningsnumre er sammensat af et nummer og et navn.
  • Lister og labels er pt. kun tilgængelige i Roger web-appen. Vi arbejder dog også på at gøre dem tilgængelige på Android og iOS inden længe.