Denne indstilling kan kun vælges i Rogers web-app og gælder kun for udgifter vist i web-appen.

Hvis du ønsker at begrænse, hvilke lister der vises på udgifter i dashboardet, kan du nemt definere dette under indstillingerne for den pågældende liste.

1. Klik på Indstilinger i sidemenuen til venstre.
  2. Klik på den liste, du ønsker at definere synligheden for.
  3. Klik på fanen Synlighed.
  4. Vælg, om listen skal vises på henholdvis regninger, kreditnotaer og kvitteringer ved at bruge knapperne i højre side ud for hver udgiftstype.