Når du har tilføjet en regning til Roger-konto, går der et stykke tid, før vores AI har analyseret regningen færdig. Du vil derfor først se tre prikker og besked om, at regningen analyseres:

Typisk skal du højest vente et par minutter, før regningen er analyseret færdig. Den vil herefter dukke op på dit dashboard med alle oplysninger aflæst og klar til at blive betalt (eller håndteret på anden vis alt efter dine behov).

• Hvis der går lidt længere tid, før regningen er blevet analyseret, end du lige har regnet med, så frygt ej, regningen skal nok blive tilføjet. Alt efter bilagets kvalitet kan det nogle gange tage lidt længere tid at analysere regningen helt færdig.
  • Roger har manuel monitorering af alle regninger, der bliver tilføjet. Hvis der stødes på en fejl under analysen af en regning, vil der altid være menneskeligt personale på til at håndtere fejlen og evt. kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt.
  • Læs mere om, hvilke informationer en regning skal have for, at Roger kan behandle den hér.