Roger vil altid betale en regning på den forfaldsdato, som er angivet på regningen, eller på den betalingsdato, du selv har indtastet (eller på næstkommende bankdag, hvis regningen er blevet tilføjet efter bankernes åbningstid). Vi reserverer beløbet på din betalingsmetode på den aktuelle betalingsdato og sætter dermed betalingen i gang på dagen.

I nogle tilfælde tager det dog et par dage, før en betaling dukker op på dit kontoudtog. Dette gør sig også gældende for modtageren og vedkommendes bankkonto.

Ingen bekymringer dog: din regning er stadigvæk blevet betalt til tiden, og beløbet er reserveret på din betalingsmetode.

Vi har desuden manuel overvågning på alle betalinger 24/7, så hvis der stik mod al forventning skulle opstå uforudsete hændelser, skal vi nok hive fat i dig med det samme og finde en løsning.

• Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os på support@roger.ai, hvis du er i tvivl om noget.