Der kan være flere forskellige grunde til, at dit kort bliver afvist, når du betaler en regning med Roger.

Har du eksempelvis ramt loftet for, hvor mange penge du kan bruge på en måned, får vi besked tilbage fra din bank om, at der ikke er dækning på dit betalingskort, eller at betalingen simpelthen ikke kan finde sted.

Dette betyder ikke nødvendigvis, at du ikke har penge på din konto, men at din kontoaktivitet har fået banken til at sætte Roger-betalinger på hold.

I så fald vil du se følgende besked eller en lignende besked på selve regningen på dit dashboard. Hvis du har slået notifikationer til, vil du også modtage beskeden på email:

Regningen fra [kreditornavn] kan ikke betales, da der er problemer med betalingsmetoden. Forklaring fra udstederen af betalingsmetoden er følgende: Betalingen er afvist. Der er enten ikke tilstrækkelig dækning på kortet, eller også er dets månedlige forbrugsgrænse nået. Kontakt din udsteder for mere information.

I et sådan tilfælde bør du kontakte din bank/kortudsteder for at høre mere om dine muligheder.

• Når du bruger et betalingskort til at betale en regning, sender Roger en anmodning videre til din bank om at trække pengene fra dit betalingskort, hvorefter vi sender pengene videre til din kreditor. Banken har et automatiseret system, der bestemmer, hvorvidt banken accepterer denne anmodning. Systemet baserer dette på forskellige faktorer såsom dine forbrugsvaner, dit månedlige forbrugsloft (som typisk ligger på 25.000 kr.), din kontoaktivitet og informationerne på dit betalingskort som for eksempel udløbsdato og CVC-kode.