NB. Denne artikel tager udgangspunkt i Rogers web-app, men trinene er de samme, hvis du bruger Roger til smartphone - layoutet er bare lidt anderledes.

Du kan tilføje betalingsmetoder til din Roger-konto på flere måder.

I denne artikel gennemgår vi først, hvordan du tilføjer dem via menupunktet Indstillinger > Betalingsindstillinger. Vi vil også beskrive de andre muligheder, du har for at tilføje betalingsmetoder.

1. Gå først til din kontos indstillinger via sidemenuen og klik på menupunktet Betalingsindstillinger, som automatisk vil åbne underpunktet Betalingsmetoder (hvis du bruger en privat Roger-konto, vil betalingsmetoder have sit eget menupunktet i "toppen" af dine indstillinger).

2. Klik herefter på Tilføj betalingsmetode.

3. Indtast herefter din betalingsmetodes informationer i de respektive felter. Du kan evt. sætte kryds i boksen Kun jeg kan bruge dette betalingskort, hvis du befinder dig på en virksomhedskonto i Roger for at sikre, at ingen andre medarbejdere kan bruge betalingsmetoden. Klik Tilføj kort for endelig at tilføje betalingsmetoden til kontoen.

Betalingsmetoden er nu blevet tilføjet til kontoen og kan dermed vælges som betalingsmetode til betaling af regninger.

• Du kan også tilføje en ny betalingsmetode direkte fra den ubetalte regning, du ønsker at betale med den nye betalingsmetode. Du skal bare klikke på den lille blyant ved siden af regningens beløb og vælge Tilføj ny betalingsmetode, hvorefter du skal indtaste betalingsmetodens oplysninger som forklaret ovenfor.

Når du har tilføjet en betalingsmetode, vil du se tre muligheder for at ændre betalingsmetoden yderst til højre under Indstillinger > Betalingsmetoder:

• Sæt som standard:
    Klik her for at vælge betalingsmetoden som din standard betalingsmetode. Hvis du vælger denne indstilling, vil betalingsmetoden som standard blive valgt som betalingsmetode for fremtidige regninger.
    Hvis du efterfølgende vælger en anden betalingsmetode for en regning manuelt, vil den valgte betalingsmetode overskrive standardbetalingsmetoden for fremtidige regninger fra regningens kreditor.
  • Slet (skraldespandsikon):
    Klik her for at slette betalingsmetoden. Hvis du sletter en betalingsmetode, som bliver trukket for din virksomhedskontos abonnement, vil abonnementet fortsat blive trukket fra denne betalingsmetode, selvom du sletter den fra listen.
    For at betale dit abonnement med en anden betalingsmetode skal du indtaste den anden betalingsmetodes oplysninger under det ønskede abonnement under Indstillinger > Abonnement og moduler > Abonnement
  • Navngiv (blyantsikon):
    Klik her for at give betalingsmetoden et valgfrit navn. Et sådan navn vil vises alle steder, hvor betalingsmetoden optræder i selve appen og på emails sendt af Roger.