NB. Denne artikel tager udgangspunkt i Rogers web-app, men trinene er de samme, hvis du bruger Roger til smartphone - layoutet er bare lidt anderledes.

1. Klik på de tre prikker i øvre højre hjørne af den regning, du ønsker at slette.

2. Klik på Slet regning.

3. Du skal nu bekræfte endeligt, at du ønsker at slette regningen eller klikke på krydset oppe i hjørnet, hvis du fortryder.

Regningen er nu slettet, og den vil ikke længere være at finde på dit dashboard..

• En regning kan ikke slettes, hvis den allerede er blevet betalt. Hvis du har tilføjet en regning på dens forfaldsdato, har du omtrent en tre timers "grace period" til at slette regningen, inden den betales automatisk.