NB. Denne artikel tager udgangspunkt i Rogers web-app, men trinene er de samme, hvis du bruger Roger til smartphone - layoutet er bare lidt anderledes.

1. Klik på den regning, du ønsker at ændre betalingsmetode for, under fanen Alle eller fanen Kommende (du kan naturligvis ikke slette en regning, der allerede er blevet betalt), og klik på den lille blyant under overskriften Betalingsmetode

2. Du kan nu enten vælge en anden, allerede eksisterende betalingsmetode eller tilføje en ny.

• Hvis du vælger en allerede eksisterende betalingsmetode, vil du herefter kunne se, at den viste betalingsmetode under overskriften Betalingsmetode er ændret til den valgte betalingsmetode.
  • Hvis du vælger Tilføj ny betalingsmetode, vil du blive bedt om at indtaste oplysningerne for den nye betalingsmetode, såsom betalingskortoplysninger. Den nye betalingsmetode vil herefter kunne vælges som betalingsmetode for regningen.
  • Hvis du ønsker at fjerne en betalingsmetode igen, kan du se et samlet overblik over alle betalingsmetoder ved at åbne Indstillinger > Betalingsindstillinger > Betalingsmetoder.