NB. Denne artikel tager udgangspunkt i Rogers web-app, men trinene er de samme, hvis du bruger Roger til smartphone - layoutet er bare lidt anderledes.

1. Åbn regningen fra dit dashboard under fanen Kommende, og klik på knappen Betal nu:

2. Du skal nu endeligt bekræfte, at du vil betale regningen med det samme. Klik Ja for at bekræfte:

Sådan! Regningen er nu blevet betalt, og beløbet er trukket fra dit betalingskort og sendt videre til kreditor. Regnigen er naturligvis ikke længere at finde under fanen Kommende, men kan nu findes under fanerne Betalte og Alle. Du vil desuden kunne se, at regningens tidslinje er blevet ændret:

Læs mere om forfaldsdato i vores vidensbase.