NB. Denne artikel tager udgangspunkt i Rogers web-app, men trinene er de samme, hvis du bruger Roger til smartphone - layoutet er bare lidt anderledes.

1. Vælg den regning, du ønsker at ændre betalingsdatoen for på dit dashboard.

2. Klik dernæst på den lille blyant til højre for regningens betalingsdato.

3. Du skal nu vælge en ny betalingsdato fra kalenderen, der popper op.

• Vær opmærksom på, at hvis du ændrer betalingsdato for en regning, vil du ikke kunne afbetale den.

4. Du vil nu kunne se på regningen, at betalingsdatoen er blevet ændret.

• Regningen er desuden evt. blevet rykket, så den ligger kronologisk korrekt på dit dashboard.
  • Du kan også vælge at betale en regning med det samme, selvom forfaldsdatoen ligger ude i fremtiden. Læs hér, hvordan du gør.