NB. Denne artikel tager udgangspunkt i Rogers web-app, men trinene er de samme, hvis du bruger Roger til smartphone - layoutet er bare lidt anderledes.

1. Åbn regningen, du ønsker at ændre beløbet for, under fanen Alle eller fanen Kommende (du kan naturligvis ikke slette en regning, der allerede er blevet betalt), og klik dernæst på den lille blyant under overskriften Beløb.

2. Du skal nu indtaste det ønskede beløb for regningen og klikke på fluebenet for at gemme.

3. Regningen er nu blevet sat til betaling med det nyligt valgte beløb.