Når du tilføjer en regning til din Roger-konto, vil Roger straks gå i gang med at analysere den og aflæse de nødvendige informationer for at betale den. Betalingen vil derfor som udgangspunkt foregå på den forfaldsdato, der står angivet på regningen, så din kreditor har betalingen i hænde til tiden.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilføjer regningen for sent på dagen, vil bankerne være lukket, og betalingen vil dermed ikke kunne gennemføres, før bankerne åbner igen dagen efter. Vi har dog reserveret betalingens beløb på dit betalingskort, så betalingen bliver gennemført hurtigst muligt herefter.

• Du skal desuden være opmærksom på, at vi for sikkerhedens skyld lader alle regninger have en såkaldt grace period på tre timer efter, de er blevet tilføjet, så du har tid til fx at ændre betalingskort for betalingen eller vælge en ny betalingsdato. Hvis du gerne vil have regningen ud af verden med det samme, skal du bare vælge knappen Betal nu på regningen.
  • Roger kan desværre ikke tage ansvar for konsekvenserne af regninger, du tilføjer efter den oprindelige forfaldsdato. Regningen vil naturligvis blive betalt hurtigst muligt, men vi kan desværre ikke forskåne dig for eventuelle rykkergebyrer.