Autopay er en funktion, du kan slå til for hver enkelt kreditor, efter de har sendt dig en regning første gang. Når Autopay er slået til for en kreditor under dine indstillinger, vil alle fremtidige regninger, som denne kreditor sender til din RogerAddress, automatisk blive tilføjet til din Roger-konto, sat til betaling og automatisk betalt på forfaldsdatoen eller den betalingsdato, du selv vælger.

Når Autopay er slået til, skal du altså ikke godkende regninger fra en given kreditor for, at de bliver betalt.

Du kan slå Autopay til for en kreditor i din kontos indstillinger under Autopay. Her kan du slå Autopay til/fra ved at klikke på knappen yderst til højre ud for hver enkelt kreditor:

Du kan altid skifte Autopay-indstillinger for en kreditor med et enkelt klik på knappen yderst til højre ud for hver enkelt kreditor.