NB: Disse trin gælder både for personlige konti og virksomhedskonti, med mindre andet er angivet.

Når du har oprettet din Roger-konto og tilføjet de(t) betalingskort, du ønsker at bruge, kan du med det samme gå i gang med at betale regninger. I guiden nedenfor kan du få overblik over alle de krav, der skal opfyldes, for at Roger kan analysere og betale din regning.

Først, tjek, at alle nødvendige oplysninger er tydeligt synlige på regningen:

1. Regninger med indbetalingskort (girokort og FI-kort):

• beløb
  • valuta
  • forfaldsdato
  • kreditor
  • talkode (ofte skrevet som +04 eller +71< XXXXXXXXXXXXXXX+XXXXXXXX<, men kan dog variere i indhold og længde).

2. Regninger uden indbetalingskort (betaling med bankkontooplysninger):

• beløb
  • valuta
  • forfaldsdato
  • dine personlige oplysninger (navn, adresse og betalings-ID som fx fakturanr. og/eller kundenr.)
  • kreditors banknavn og kontooplysninger (reg. og kontonr. eller IBAN nr.)

3. Internationale regninger:

• beløb
  • valuta
  • forfaldsdato
  • dine personlige oplysninger (navn, adresse og betalings-ID som fx fakturanr. og/eller kundenr.)
  • kreditors navn og adresse, IBAN-nr. og SWIFT-nr.;
  • kreditors banks navn, adresse og nationalitet;

Tilføj dernæst regningen til din Roger-konto på én af følgende måder:

• Tag et billede af regningen med Roger til smartphone ved at klikke på + på dit dashboard. Vent evt. et kort øjeblik, til kameraet har fokuseret ordentligt på regningen og tryk derefter på udløserknappen. Alternativt kan du hente en regning direkte fra din telefon ved at trykke på knappen Billeder/Galleri på kameraskærmen.
  • Upload regningen gennem www.roger.ai ved at logge på din bruger og klikke på  Tilføj regning i midten af skærmen. Herefter skal du vælge regningen fra din computer eller ”trække” den ind i det angivne felt.
  • Send selv eller lad din kreditor sende regningen til din RogerAddress: en RogerAddress er din egen personlige e-mail-adresse, som du kan bruge til at modtage regninger direkte i Roger. Du kan ikke tilgå din RogerAddess som en e-mailindbakke, men hver gang en regning sendes til din RogerAddress, bliver den automatisk tilføjet til din Roger-konto. Du kan også oprette en RogerAddress for din virksomhedskonto.

Hvis du følger denne vejledning, kan du være sikker på, at din regning bliver tilføjet korrekt og betalt på forfaldsdatoen. Hvis du får lyst, kan du kigge hér for at se alle artikler om, hvordan du bruger Roger, eller kigge hér for en overordnet gennemgang af de forskellige måder, hvorpår du kan bruge Roger til at betale regninger med.

Nemt!