Lær at bruge Roger

Om du er private bruger, virksomhed eller bogholder, kan du finde vejledning til de mest basal funktioner i Roger hér.

Mads avatar
16 artikler i denne samling
Skrevet af Mads

Listers synlighed

Lær her, hvordan du kan vælge, hvilke lister der skal vises på hvilke typer udgifter.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvad betyder min regnings status?

Denne artikel beskriver, hvad dine regningers forskellige status betyder.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Den ultimative guide til at betale en regning med Roger

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan betale en regning med Roger og ønsker et grundigt overblik, så kan du finde svaret lige hér!
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvordan sletter jeg en regning?

Hvis du fortyder at have tilføjet en regning til Roger, kan du nemt slette den igen (så længe den ikke er betalt).
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvordan ændrer jeg beløbet på en regning?

Du kan sagtens ændrer beløbet for en regning, efter du har tilføjet den - så længe regningen ikke er betalt.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvad er Autopay?

Hér kan du læse mere om, hvordan du bruger Roger til automatisk at betale dine regninger, uden at du skal gøre noget.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvordan ændrer jeg betalingsdatoen for en regning?

Denne vejledning viser, hvordan du ændrer betalingsdatoen for en regning.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvordan betaler jeg en regning før dens forfaldsdato?

Her er en vejledning til at betale en regning før dens oprindelige forfaldsdato
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Markér en regning som betalt

Læs mere om, hvordan du markerer en regning som betalt for at flytte den til fanen Betalte og fravælge betaling af regningen i Roger.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvad sker der, hvis jeg tilføjer en regning på dens forfaldsdato?

Du kan sagtens tilføje en regning på forfaldsdatoen, men hvis du er for sent ude, bliver betalingen først gennemført dagen efter.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvad er forskellen på "forfaldsdato" og "betalingsdato"?

Du har muligvis bemærket, at begge ord bruges i Roger. Denne artikel beskriver hvorfor.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvordan skifter jeg betalingsmetode for en regning?

Hér er en vejledning til manuelt at skifte betalingsmetode for en regning.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Jeg har tilføjet en regning, men app'en bliver ved at analysere den?

Ingen grund til panik! Regningen skal nok blive tilføjet og betalt.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Jeg har betalt en regning, men den er ikke til at se på mit kontoudtog?

Regningen er stadigvæk betalt, selvom den endnu ikke er synlig på dit kontoudtog.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvordan tilføjer jeg betalingsmetoder til min Roger-konto?

Du kan nemt tilføje betalingsmetoder til din Roger-konto. I denne artikel viser vi, hvordan du gør.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden

Hvorfor bliver mit betalingskort afvist?

Måske er der ikke dækning på dit kort? Eller måske har du bare nået dit månedlige forbrugsloft for dit betalingskort? Læs mere hér.
Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret for mere end en uge siden