Overblik

Roger.ai, Inc. har adresse på 580 Missouri St., San Francisco, Californien, USA. Roger.ai ApS har adresse på Njalsgade 21F, 6. sal, 2300 København S, Danmark. Denne Politik gælder for hjemmesiden roger.ai, inklusiv alle undersider og efterfølgende sider (samlet refereret til som “Hjemmesiden”), og gælder også for vores mobilapplikation og andre services (“Services” såsom API’er udbudt af Roger.ai, Inc. eller Roger.ai ApS). Denne politik gælder ikke for nogen tredjepartshjemmeside, -produkt eller -service, selvom en sådan linker til (eller er linket fra) vores Hjemmeside. Ved brug af vores Hjemmeside eller Services accepterer du praksisserne beskrevet i denne Politik. Hvis du ikke er enig i denne Politik, slet da alle cookies fra din internetbrowser efter dit besøg til vores hjemmeside og besøg ikke vores Hjemmeside eller brug vores Services. Din fortsatte brug af vores Hjemmeside eller Services indikerer din accept af denne Politik. Generelt set indsamler vi oplysninger på tre måder: (1) når du giver os dem direkte, (2) når vi indsamler verifikationsoplysninger om dig eller din virksomhed via betroede tredjeparter (f.eks. banker og kreditbureauer), og (3) passivt gennem teknologier såsom “cookies”.

Brugere af vores hjemmeside

For at bruge vores hjemmeside er det ikke nødvendigt for dig at give os nogen personlige oplysninger. Dog, som beskrevet i vores cookies-politik, indsamler vi ikke-person-identificerbare oplysninger med henblik på at monitorere og forbedre vores Hjemmeside og Services. Vi deler ikke disse oplysninger med tredjeparter undtagen som en nødvendig del af vedligeholdelsen af vores Hjemmeside og Services, og vi bruger heller ikke disse oplysninger til at målrette nogen reklamer mod dig.

Registrerede brugere

For at få fuld adgang til vores Hjemmeside og Services skal du tilmelde dig med en Roger.ai-konto. Når du tilmelder dig, indsamler vi personlige oplysninger om dig, når du giver dem til os frivilligt, såsom følgende:

1. Dit navn, virksomheds navn, placering, email-adresse, telefonnummer og adgangskode til din Roger.ai-konto for at kunne opsætte din konto.
  2. Dit personnummer, dit CVR-nummer eller andre offentligt udstedte identifikationsnumre, såvel som din fødselsdato, for at kunne godkende din identitet.
  3. Dine betalingskort for kunne udføre betalinger.
  4. Dine IP-adresser, platforme og placering, du bruger til at skabe adgang til roger.ai, som vil blive forbundet til din Roger.ai-konto med henblik på at forebygge og identificere svig.

Vi kan indsamle yderligere personlige oplysninger om dig fra tredjeparter og andre identifikations- og verifikationsservices såsom kreditbureauer og Stripe med henblik på at behandle dine betalinger. Alle regler og politikker relateret til betalingstransaktioner bliver håndteret gennem tredjeparten Stripe.

Med dit samtykke kan vi også indsamle yderligere personlige oplysninger på andre måder inklusiv e-mails, undersøgelser og andre former for kommunikation. Så snart du begynder at bruge vores Service gennem din Roger.ai-konto, registrerer vi dine transaktioner og indsamler informationer om dine øvrige aktiviteter relateret til vores Services.

Deling af oplysninger

Vi kan dele dine personlige oplysninger med betroede tredjeparter, der er integreret i driften af vores Hjemmeside og Services, herunder, men ikke begrænset til finansinstitutioner, betalingsservices, verifikationsservices og kreditbureauer såvel som tredjeparter, du selv har givet lov til at modtage dine personlige oplysninger. Vi kan opbevare dine personlige oplysninger på steder, der ligger uden for Rogers umiddelbare kontrol, eksempelvis på servere eller i databaser, der er lokaliseret sammen med hosting-udbydere såvel som udbydere af analyseplatforme (Google Analytics, Mixpanel). Vi kan videregive dine personlige oplysninger til myndighederne eller andre tredjeparter, hvis: (i) vi er nødsaget til at handle således som konsekvens af stævning, retskendelse eller anden retslig proces, eller (ii) vi er nødsaget til at handle således for at følge love, vedtægter, regler eller bestemmelser, herunder kreditkortregler. Vi vil udelukkende videregive dine personlige oplysninger som reaktion på en sådan anmodning, hvis vi tror på, at dette er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning eller en juridisk forpligtelse, som vi er bundet af. Hvis vi modtager en sådan anmodning, vil vi anstrenge os for at give dig hurtig besked, så du kan bestride den, hvis du ønsker det. Vi vil dog ikke give dig besked således, hvis vi vurdere i god tro, at enten: (a) vi ikke har tilladelse til at give dig besked under gældende lov eller (b) hvis en sådan handling vil resultere i en forestående risiko for dødsfald, alvorlig fysisk skade eller betydningsfuldt tab af ejendom eller skade af Roger.ai eller en tredjepart. I tilfælde af fusion, opkøb, omstrukturering, konkurs eller lignende begivenheder, kan enhver form for oplysninger i vores besiddelse blive overført til vores efterfølger.

Valg og datalagring

Vi kan lejlighedsvis sende dig e-mails med informationer om tilbud eller nye services. Du kan melde dig ud af denne form for e-mail-kommunikation ved at besvare med “afmeld” i emnefeltet på din svarmail eller ved at bruge afmeldings-linket indlejret i sådanne e-mails. Du vil dog fortsat modtage visse e-mails relateret til din konto som f.eks. Informationer om dine transaktioner og din relation til Roger.ai. Vi har en række forpligtelser til at bevare de data, du giver os, både for at sikre, at transaktionerne kan behandles hensigtsmæssigt, afregnes, refunderes eller tilbagebetales, identificere svig og også overholde gældende love for os og vores bankudbydere og betalingskortudbydere. Selv hvis du lukker din Roger.ai-konto, vil vi således beholde og lagre visse oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan opfylde vores forpligtelser.

Beskyttelse af oplysninger

Selvom ingen transmission af data kan garanteres at være 100% sikre, tager vi hensigtsmæssige forholdsregler for at beskytte alle personlige oplysninger. Roger.ai fastholder strenge administrative, tekniske og fysiske procedurer for at beskytte oplysninger gemt på vores servere, som er placeret i USA. Adgang til oplysningre er begrænset (gennem bruger- / adgangskodeoplysninger og softwaresystemer) til de medarbejdere, der har brug for det til at udføre deres jobfunktioner. Vi bruger industristandarden Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologi til at sikre kontoregistreringsprocessen og tilmeldingsoplysninger. Andre sikkerhedsforanstaltninger omfatter, men er ikke begrænset til datakryptering, firewalls og fysisk adgangskontrol til bygning og filer.

Ændringer og underretninger

Vi forbeholder os ret til, efter vores eget skøn, at ændre denne politik fra tid til anden. Læs venligst denne politik regelmæssigt for at se efter opdateringer. Hvis der er væsentlige og / eller tilbagevirkende ændringer, kan vi give yderligere meddelelse, alt efter omstændighederne. Vi vil give dig oplysninger og advarsler vedrørende ændringer af denne politik på vores hjemmeside og ved at sende dem til den e-mail-adresse, du har angivet på din Roger-konto. Du accepterer, at elektroniske oplysninger og meddelelser har samme betydning og virkning som fysiske dokumenter. Sådanne oplysninger og meddelelser i forbindelse med denne politik anses for at være modtaget af dig indenfor 24 timer fra det tidspunkt, de er vist på vores hjemmeside eller sendt til dig (medmindre vi modtager besked om, at e-mailen ikke blev leveret).