Overblik

Roger.ai bruger cookies til at skelne mellem dig og andre brugere af vores hjemmeside. For os er det vigtigt at kende alle vores elskede brugere og vide, hvordan I bruger vores hjemmeside. Ved at bruge cookies kan vi give dig den bedst mulige oplevelse af vores produkt. Fortsætter du med at bruge vores hjemmeside, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.

Hvad er cookies?

Cookies, også kendt som småkager, er små, runde, bagte lækkerier, der ofte indeholder chokolade, bær eller nødder. Det er dog desværre en anden type cookies, vi snakker om her. En internet-cookie er tekstdata, som bliver sendt frem og tilbage mellem vores hjemmeside og din computer. Det er ikke et program i sig selv, men derimod data, der bliver gemt som en tekstfil på din computer. Når du besøger vores hjemmeside fremover, har vores servere derfor allerede en idé om, hvem du er.

Hvilke cookies bruger vi hos Roger? Og til hvad?

Vi bruger cookies, som er nødvendige for, at vores roger.ai fungerer, og som kan måle performance og brugeraktiviteter på hjemmesiden. Cookies hjælper os med at genkende vores brugere og monitorere deres brug af hjemmesiden. Med denne viden kan vi hjælpe dig med at huske informationer, du allerede har indtastet på hjemmesiden såsom dit navn og dine sprogindstillinger. Vi bruger også mere målrettede cookies til at se, hvor du befinder dig, og hvilke links du åbner på vores hjemmeside. På denne måde kan vi skræddersy vores produkt, så det passer til lige præcis dine behov. Disse cookies er måske ikke helt så lækre som dem med chokolade, men de gør det faktisk muligt for os at rette bestemte typer indhold mod bestemte brugere.

NB: Informationer fra vores cookies kan blive delt med tredjeparter som eksempelvis analyseværktøjer, der - igen - hjælper os til at give dig den bedst mulige oplevelse på roger.ai og i vores app. Vi bruger kun tredjepartsværktøjer, som har samme høje standard som os selv, men vi må gøre dig opmærksom på, at disse tredjeparter også bruger cookies, som vi ikke har kontrol over.

Hvordan blokerer jeg cookies?

Hvem siger nej til cookies!? Men okay, hvis du virkelig vil, kan du gå til dine browserindstillinger og vælge, i hvilket omfang du vil blokere cookies.

NB: Hvis du blokerer cookies på vores hjemmeside, bliver din oplevelse med Roger ikke lige så god som din nabos...

Hvis du rent faktisk tog dig tid til at læse alt dette...

Så sender vi dig en pakke småkager og et Roger.ai-klistermærke! Send din adresse til support@roger.ai, skriv "Giv mig mine småkager!" i emnefeltet og brug tre-fem sætninger på at beskrive, hvorfor du elsker Cookies-politik.