Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål blandt vores hjælpeartikler her på siden, kan du komme i kontakt med os på andre måder:

1. Send en email til vores support på support@roger.ai, og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
  2. Skriv til os gennem vores supportchat (under HJÆLP i iOS- eller Android-app'en og nede i højre hjørne på web-app'en). Vi svarer så hurtigt, vi kan!
  3. Bliv medlem af vores Slack-community hér, hvor du også kan komme i kontakt med andre Roger-brugere og Rogers udviklere.
  4. Sidst, men ikke mindst, kan du selvfølgelig ringe til vores kontor i Danmark på +45 71 99 31 94.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi lægger gerne øre til både ris og ros!