NB. Denne artikel tager udgangspunkt i Rogers web-app, men trinene er de samme, hvis du bruger Roger til smartphone - layoutet er bare lidt anderledes.

1. Klik på de tre prikker i øvre højre hjørne af den udgift, du ønsker at slette.

2. Klik på Slet regning/kvittering/kreditnota.

3. Du skal nu bekræfte endeligt, at du ønsker at slette udgiften eller klikke på krydset oppe i hjørnet, hvis du fortryder.

Når en udgift er blevet slettet, vil den ikke længere være at finde på dit dashboard.

• En regning kan ikke slettes, hvis den allerede er blevet betalt. Hvis du har tilføjet en regning på dens forfaldsdato, skal du derfor sørge for at slette den, før den automatisk bliver sat til betaling.