Du kan tilføje bilag til Roger på tre måder:

1. Tag et billede af et papirbilag med Roger til smartphone

Tag et billede af en fysisk papirregning eller -kvittering med Roger til iOS og Android

2. Modtag digitale bilag på din virksomheds RogerAddress

Videresend selv eller lad en leverandør sende bilag som PDF-, JPG- eller PNG-filer direkte til din virksomheds unikke RogerAddress, som automatisk oprettes i forbindelse med, at du tilmelder din virksomhed til Roger.

3. Tilføj din regning på din konto på Rogers hjemmeside

Tilføj et bilag som PDF-, JPG- eller PNG-fil via Rogers web-app hjemmeside ved at klikke på Tilføj udgift på dashboardet (den første side, du ser, når du er logget ind). Du kan derefter tilføje et bilag ved enten at vælge det fra en mappe på din computer eller trække filen til siden i din browser.