Recognize udgør fundamentet af Roger og er den teknologi, som gør det muligt for Roger at aflæse data fra de regninger og bilag, du tilføjer til din Roger-konto.

Som du kan se under dine indstillinger, kan Recognize ikke slås fra, da modulet er grundlaget for, at alle andre funktioner i Roger kan fungere.

Roger kan bl.a. aflæse følgende oplysninger:

• Oplysninger om debitor og om kreditor
  • Betalingsoplysninger såsom FI-kode, kontooplysninger, og forfaldsdato
  • Fakturadato, kundenummer og andre bilagsspecifikke oplysninger.
  • Enkelte ord på en regning. På denne måde kan Roger igangsætte en eller flere automatiske handlinger alt efter, hvilke ord der står på en regning

Roger har manuel monitorering af alle regninger, der bliver tilføjet. Hvis der stødes på en fejl eller tvivl under aflæsningen af en regning, vil der altid være menneskeligt personale på til at håndtere situationen og eventuelt kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt.

• Læs mere om, hvad der sker under overfladen, når du tilføjer en regning til Roger hér.