Hvad er en primær afdeling?

Hvis der er valgt en primær afdeling for en medarbejder, vil denne afdeling automatisk blive vist på udgifter tilføjet af medarbejderen.

• Det er ikke obligatorisk at vælge en primær afdeling for en medarbejder, så hvis en medarbejder uden en primær afdeling tilføjer en udgift, kan der nemt vælges en afdeling for udgiften efterfølgende i afdelingsfeltet på udgiften.

Hvordan vælges en primær afdeling?

Under den enkelte medarbejders indstillinger (vælg Medarbejdere i sidemenuen til venstre, og klik herefter på de tre prikker til højre for den ønskede medarbejder) kan du vælge en primær afdeling for den pågældende medarbejder:

Du kan vælge blandt afdelinger, som allerede er oprettet på virksomhedskontoen (hvis der ikke er oprettet nogen afdelinger på virksomhedskontoen, vil muligheden for at vælge en primær afdeling ikke være synlig). Du skal dermed sikre, at du har oprettet alle ønskede afdelinger under Indstillinger > Afdelinger, før du vælger den primære afdeling for en medarbejder.