1. Start med at klikke på dit navn under dit profilbillede oppe i venstre hjørne af skærmen. Dette vil åbne kontoskifteren, hvor du både kan oprette nye virksomhedskonti og skifte mellem eksisterende virksomhedskonti.

2. Klik på Tilføj virksomhedskonto.

3. Nu skal du indtaste din virksomheds CVR-nummer og det navn, som du ønsker for virksomhedskontoen. Klik på Næste for at gå videre.

4. Du skal nu vælge en RogerAddress for din nye virksomhedskonto (læs mere om RogerAddress her). Roger giver dig automatisk et forslag baseret på virksomhedens navn, men du kan også selv indtaste et præfix i tekstboksen, hvis du ønsker en anden RogerAddress. Klik på Næste for at gå videre.

5. Den nye virksomhedskonto er nu oprettet og klar til brug. Du vil blive givet en kort gennemgang af de mest grundlæggende funktioner i Roger, som du til hver en tid kan springe over ved at klikke på Spring over i nedre, højre hjørne af taleboblen.