1. Klik på menupunktet Medarbejdere i sidemenuen til venstre, og klik dernæst på knappen Tilføj medarbejdere i højre side af skærmen.

2. Der åbnes nu et vindue, hvor du kan indtaste den ønskede medarbejders navn og emailadresse under overskriften Medarbejderdetaljer til venstre. Du skal desuden vælge medarbejderens rolle blandt fanerne i toppen af vinduet og medarbejderens tilladelser i højre side af vinduet (rolle og tilladelse kan altid ændres senere). Læs mere om medarbejderroller og -tilladelser her

Tryk på Gem for at invitere medarbejderen. Medarbejderen vil herefter modtage en invitation til virksomhedskontoen på den indtastede emailadresse. Invitationen indeholder et link direkte til virksomhedskontoen i Roger.

• NB: Hvis medarbejderen allerede er tilmeldt Roger, så anbefaler vi, at du indtaster den samme emailadresse, som medarbejderen oprindeligt tilmeldte sig med. Så vil medarbejderen kunne tilgå virksomhedskontoen via sit allerede eksisterende login.

3. Du vil nu kunne nu se, at den nyligt inviterede medarbejder står på listen over medarbejdere:

• Hvis du senere ønsker at ændre en medarbejders oplysninger, rolle eller tilladelser, skal du klikke på de tre prikker ud fra medarbejderen i højre side af listen, hvorefter vinduet med medarbejderens oplysninger, rolle og tilladelser åbnes igen.