Hvad er en RogerAddress?

En RogerAddress er en unik Roger-email, som din virksomhed kan modtage regninger på, så de automatisk bliver tilføjet til virksomhedens Roger-konto. Du skal dog ikke logge ind i nogen ekstra indbakke, da virksomhedens RogerAddress udelukkende bruges til at modtage regninger og tilføje dem til Roger-kontoen.

Hvad kan en RogerAddress?

Din virksomheds RogerAddress kan bruges til at tilføje nye regninger til virksomhedens Roger-konto på to måder:

1. Du oplyser virksomhedens RogerAddress som faktureringsadresse hos dine leverandører, så leverandørerne kan sende dine regninger direkte til virksomhedens Roger-konto. Du og dine medarbejdere vil modtage en notifikation fra Roger, når en ny regning er tilføjet på denne måde.
  2. Du og dine medarbejdere kan selv videresende regninger til virksomhedens RogerAddress. Du og dine medarbejdere vil modtage en notifikation fra Roger, når en ny regning er tilføjet på denne måde.

Uanset, hvilken måde en regning tilføjes til virksomhedens Roger-konto, vil den skulle godkendes (eller afvises) alt efter du og dine medarbejderes roller og tilladelser, og om du har opsat et godkendelsesflow på virksomhedskontoen.

Hvordan opsættes en RogerAddress?

Din virksomhedskonto vil automatisk blive tildelt en RogerAddress, når kontoen oprettes. Virksomhedens RogerAddress bliver generet ud fra virksomhedens navn, så hvis virksomhedens navn eksempelvis er SMV ApS, vil virksomhedskontoen blive tildelt RogerAddress'en smv.aps@pay.roger.ai.

Du har mulighed for at se og ændre virksomhedens RogerAddress én gang - når du opretter virksomhedskontoen eller under Indstillinger > RogerAddress, når virksomhedskontoen er blevet oprettet:

Domænet for en RogerAddress vil altid være @pay.roger.ai.

Under Indstillinger > RogerAddress kan du også vælge, at alle emails, der sendes til din RogerAddress, automatisk bliver sendt videre til en anden emailadresse efter dit valg. På denne måde undgår du at gå glip af vigtige emails, der kan være iblandt de regninger, som virksomheder sender til din RogerAddress.