En RogerAddress er en unik Roger-email, som du kan modtage regninger på, så de automatisk bliver tilføjet til din Roger-konto. Du skal dog ikke logge ind i nogen ekstra indbakke, da din RogerAddress udelukkende bruges til at modtage regninger.

Hvad kan en RogerAddress?

Din RogerAddress kan bruges til at tilføje nye regninger til din Roger-konto på to måder:

1. Du oplyser din RogerAddress som faktureringsadresse hos en virksomhed, du modtager regninger fra, så virksomheden kan sende dine regninger direkte til din RogerAddress. Du vil modtage en notifikation fra Roger, når en ny regning er tilføjet på denne måde, og du vil skulle godkende/afvise regningen på din konto, før den eventuelt bliver betalt.
  2. Du kan selv videresende regninger til din RogerAddress. Du vil modtage en notifikation fra Roger, når en ny regning er tilføjet på denne måde, men hvis du sender regninger via den emailadresse, du har tilmeldt dig Roger med, vil regningen automatisk blive sat til betaling uden din godkendelse.

Hvordan opsættes en RogerAddress?

Du bliver automatisk tildelt en personlig RogerAddress, når du tilmelder dig Roger. Din RogerAddress bliver generet ud fra dit navn, så hvis dit navn eksempelvis er Jens Jensen, vil du blive tildelt RogerAddress'en jens.jensen@pay.roger.ai. Hvis denne adresse er optaget af en anden Roger-bruger, så vil du blive tildelt en lignende RogerAddress såsom jens.jensen1@pay.roger.ai eller lignende.

Du har mulighed for at se og ændre din RogerAddress én gang - enten før du tilgår din konto første gang...

... eller under Indstillinger > RogerAddress

Domænet for en RogerAddress vil altid være @pay.roger.ai. Hvis du forsøger at ændre din RogerAddress til én, der allerede er i brug af en anden Roger-bruger, bliver du underrettet med det samme og bedt om at vælge en ny adresse.

Under Indstillinger > RogerAddress kan du også vælge, at alle emails, der sendes til din RogerAddress, automatisk bliver sendt videre til en anden emailadresse efter dit valg. På denne måde undgår du at gå glip af vigtige emails, der kan være iblandt de regninger, som virksomheder sender til din RogerAddress.

• Lær, hvordan du opretter en RogerAddress til din virksomhedskonto hér.