For langt de fleste regningsudstedere/kreditorer/leverandører er det ikke et problem at ændre den emailadresse, de har registreret for dig, til din RogerAddress. Skriv enten til bogholderiet, til den generelle info emailadresse eller til din kontaktperson hos regningsudstederen.

I fremtiden kommer vi til at gøre det meget nemmere, så du ikke selv skal kontakte kreditor, men efter du har ændret adressen hos regningsudstederen én gang, skal du aldrig tænke på det igen. Så dukker regningerne bare op direkte på din Roger-konto fremover.

Eksempel:

Hej X,

jeg er kunde hos jer og er registreret med e-mail-adressen eksempel@gmail.com. Jeg bruger nu appen Roger til alle mine regninger, og kunne godt tænke mig at modtage mine regninger fra jeres virksomhed direkte i min Roger-app. Kan I derfor ændre min faktureringsadresse til dinrogeraddress@autopay.roger.ai [husk at sætte din rigtige RogerAddress ind her].

På forhånd tak.