En RogerAddress er en unik emailadresse, som du, dine medarbejdere og dine leverandører kan bruge til at indsende regninger til din og din virksomheds Roger-konto. Ved at sende en email med en regning vedhæftet til din RogerAddress bliver regningen automatisk tilføjet til Roger-kontoen.

RogerAddress findes til både personlige konti og virksomhedskonti og er gratis at oprette for begge typer Roger-konti.

• Se hér for at lære, hvordan du opretter og bruger RogerAddress på din personlige konto.
  • Se hér for at lære, hvordan du opretter og bruger RogerAddress på din virksomhedskonto.

Nul netbank

Med eksisterende automatiske betalingsløsninger, eller betalingsservices, skal du logge ind på netbank for at tilmelde dig den enkelte regning, og du har ikke et transparent overblik over alle dine betalinger over tid.

Med RogerAddress skal du ikke logge på netbank. Du skal ikke indtaste uendelige talrækker for at tilmelde en regning til autobetaling. Du skal ikke ind i et gammeldags arkiv for at se dine tidligere regninger. Alt er at finde i én lækker oversigt i Roger.

RogerAddress er en simpel løsning, hvor hverken kreditor eller forbruger skal sætte noget særlig op for at komme igang med automatiske betalinger. Regingsudstedere skal ikke betale for at indgå dyre aftaler og dermed kræve betaling per transaktion.

• Som udgangspunkt kræver regninger tilføjet via RogerAddress godkendelse for at blive betalt, hvis du fx bruger Rogers godkendelsesflow i din virksomhed, eller hvis en regning er sendt fra en ukendt emailadresse. Hvis du ikke ønsker, at regninger fra en bestemt kreditor skal kræve godkendelse men bare blive betalt automatisk, kan du slå dette til i menuen Autopay under dine indstillinger.
  • Du kan ikke få adgang til din RogerAddress som en almindelig emailadresse eller -indbakke. I stedet vil din RogerAddress fungere som en postkasse for din personlige kontos eller virksomhedskontos regninger, som du vil være i stand til at administrere gennem Roger. Du vil altså heller ikke kunne sende emails fra din RogerAddress.